we_hero_culcar_collabjpg

Novi TV spot kompanije EURO ROAL: U planu ulazak na tržišta Balkana sa vlastitim lagerima

01.12.2017

 

Doboj Jug, 1. decembar 2017. – EURO ROAL kompanija kćerka HIFA OIL, danas je startala sa kampanjom koja ima za cilj naglasiti kompetentnost i seriozitet u nastupu na domaćem i inozemnim tržištima. U novom TV spotu “Ključ za sve vaše uspjehe” ovaj vodeći distributer Aluminijskih, PVC LB.Profila, materijala od Inoxa, polikarbonata i pleksiglasa predstavljen je sa svojom širokim asortimanom roba svim proizvođačima u metaloprerađivačkom, industrijskom i građevinskom sektoru. 

“Novi TV spot je najava još snažnijeg nastupa na domaćem i regionalnom tržištu. Fokus će biti na isporuke inovacija u odjelima za Aluminj i LB.Profile. Naš plan je zadržati lidersku poziciju u distribuciji Aluminija i Inoxa na domaćem tržištu, razvijati nove projekte prodaje asortimana LB.Profile, Polikarbonata i Plexiglasa na domaćem tržištu, te ulazak na tržišta Balkana sa vlastitim lagerima. Produkciju TV spota radila agencija Gotiva iz Sarajeva”, izjavio je Admir Djedović direktor kompanije EURO ROAL.

TV spot:

Proizvodi LB.Profile već su dostupni preko distributera na tržitima Srbije i Kosova. Podsjećamo da je njemačka firma sa 50 godina dugom tradicijom, koja je lider u proizvodnji profila za vrata i prozore LB.Profile GmbH postala osma članica HIFA OIL Grupacije početkom ove godine. LB.Profile razvija sisteme za prozore i vrata, sa ogromnom kompetencijom, vrhunskom tehnologijom i akumuliranim znanjem. Od 1960. godine razvijaju sisteme profila široke namjene, prvenstveno za vrata i prozore, kao i industrijske profile.

EURO ROAL je jedan je od vodećih distributera aluminijskih i PVC profila, materijala od Inoxa i građevinskih okova. Kompanija je prošle godine povećala prihode za 45% u odnosu na 2015. Ukupna prodaja aluminijskog asortimana 2016. iznosila je 1.300 tona, dok je za asortiman od Inoxa količinska prodaja iznosila 1.100 tona.