we_hero_culcar_collabjpg

U Brčkom otvorena 15. po redu Hifa Oil benzinska pumpa

22.05.2020

 

Brčko/Tešanj, 22. maj 2020. – Hifa Oil, najuspješniji privatni distributer nafte i naftnih derivata u BiH, otvorila je svoju 15. po redu Hifa Oil – Euro Oil benzinsku pumpu u Brčkom. Nova benzinska pumpa nalazi se u centra grada, na adresi Banjalučka 54.

 

«Današnjim otvorenjem pumpe u Brčkom mi najavljujemo ranije planirani nastavak trenda širenja maloprodaje i u 2020. godini. Hifa Oil ni u teškim trenucima pandemije nije posustala. Ne samo da nismo otpustili niti jednog radnika, nego smo čak zaposlili nove ljude, iako se kao i čitav prirvredni sektor borimo sa teškom situacijom i posljedicama pandemije», izjavio je Kenan Ahmetlić izvršni direktor i član Uprave kompanije Hifa Oil.

Treba naglasiti da će u okviru redovne ponude i maloprodjani objekat u Brčkom imati najkvalitetnije dizel i benzin gorivo novog brenda visokih performansi – ISOMAX, kao i popularnu kafu "TO GO", besplatnu Wi-Fi uslugu, te Euro – Market sa velikim izborom roba široke potrošnje.

Uz Brčko, Hifa Oil trenutno posjeduje benzinske pumpe u Sarajevu, Gračanici, Gradačcu, Maglaju, Doboju, Tesliću, Busovači, Banovićima, Rudom i Živinicama, kao i u Crnoj Gori – Podgorici.

Iduće sedmice ova kompanija će otvoriti još dvije benzinske pumpe u Bijeljini. U toku godine planirano je otvaranje još nekoliko maloprodajnih objekata u Sarajevu i na području Hercegovine, te u Crnoj Gori.

 

Energija koja pokreće!